De whisky’s zijn niet goedkoop, hoe weet ik dat ik jullie kan vertrouwen?

We bieden een grote verscheidenheid aan betaalmethodes die je extra zekerheid bieden, zoals creditcard, paypal en achteraf betalen. Ook kun je ons bezoeken in de winkel bij de Mitra in Zuidwolde (Drenthe) of je kunt ons bellen of mailen. Onze contact gegevens kun je onderaan elke webpagina vinden. Eerst meer weten over ons? Kijk dan op deze pagina.

Voor een optimale web shopping ervaring gebruiken wij niet altijd een foto van de exemplaren die bij ons in bezit zijn. Door eenduidige en professionele fotografie te gebruiken (vaak van de fabrikant zelf), kunnen we de shop zo overzichtelijk mogelijk voor je maken.

We begrijpen dat je de behoefte kan hebben om van tevoren foto’s te zien van de whisky die jij wil aanschaffen. Op verzoek kunnen we je die voor de aankoop wel aanleveren. Neem in dat geval contact met ons op en we sturen je de gewenste foto’s. Geef het daarbij door als je ook specifieke details gefotografeerd wilt hebben zoals bijvoorbeeld de sealing of unieke gegevens over vat- en flesnummer en dergelijke.

Neem contact met ons op

We zijn er nu even niet. Stuur ons een email en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

18+? Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te mogen bezoeken / You have to be 18 years or older to visit this website
nl_NLNederlands