10 van de meest bekende whisky drinkers

Wie zijn eigenlijk de meest bekende whisky drinkers? Een paar kun je er misschien wel noemen, maar je gaat geheid ook wat verrassingen tegenkomen in dit blog artikel.

Katherine Hepburn
Deze Amerikaanse actrice en winnaar van 4 Oscars was gek op Famous Grouse whisky.

Princess Margaret
De overleden zuster van de Britse Koningin was ook al gek op Famous Grouse.

Margaret Thatcher
De Britse premier, ook wel bekend als ‘The Iron Lady’, geloofde dat whisky je energie kon geven.

Winston Churchill
nog een beroemde Britse premier. Deze markante persoonlijkheid dronk whisky bij ontbijt, lunch en diner. En daar maakte hij geen geheim van.

James Bond
Bond is het meest bekend om zijn martini, maar wie goed oplet ziet hem ook Macallan drinken.

Hillary Clinton
Deze Amerikaanse president kandidaat had je vast niet verwacht op deze lijst? Ze is een keer betrapt toen ze Crown Royal dronk en in 2008 bezocht ze de Maker’s Mark distilleerderij.

Frank Sinatra
Deze man is legendarisch om zijn zingen, dansen en acteren. Maar zijn turbulente leefstijl en banden met de mafia kenmerkten hem evengoed. Whisky past prima in dit profiel. Sinatra is zelfs begraven met een fles Jack Daniel’s.

Prins Harry
De nogal ondeugende zoon van de Britse prins Charles houdt wel van notoire drankfeestjes. Zijn voorkeur gaat uit naar Glenfiddich.

Mila Kunis
Deze Amerikaanse actrice is getrouw met mede-acteur Ashton Kutcher. Ze drink graag Jim Beam whisky. Ze werd uitverkoren als het gezicht van dit merk.

Sean Connery
Misschien wel de beste James Bond ooit. Deze Schotse heer heeft zijn eigen kasteel en moet dan natuurlijk ook wel whisky drinken. Hij is gek op Glenmorangie single malt whisky.

Neem contact met ons op

We zijn er nu even niet. Stuur ons een email en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

18+? Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te mogen bezoeken / You have to be 18 years or older to visit this website
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands