Films over whisky

Hou je van whisky en hou je van films? Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben voor je uitgezocht welke films over whisky gaan. Dus niet of er wel eens een glas wordt gedronken. Die lijst zou namelijk onnoemelijk lang zijn. Nee, het gaat hier om films waarin whisky daadwerkelijk een grote rol speelt.

The Angel’s Share (2012)
In deze Britse komedie proberen een stel nietsnutten uit hun armzalige leventje te geraken door een whisky distilleerderij van hun dure malt whisky te beroven.

Lost in Translation (2003)
Jaren voordat Japanse whisky zo ongekend populair werd, speelde de Japanse distilleerderij Suntory al een rol in deze bekend Hollywood film. Hoofdrolspeler Bill Murray maakt reclamespotjes voor deze whisky. Toegegeven, niet de hele film draait om whisky, maar toch is het er één om op je lijstje te zetten. Als is het ook maar gewoon omdat het een hele goede film is.

Whisky Galore (2016)
In deze remake van de gelijknamige film uit de jaren ’40, proberen een paar inwoners van de Schotse eilanden om whisky te stelen van een gestrand schip.

We hadden moeite om nog veel meer films te vinden die echt volledig over whisky gaan. Weet jij er nog één? Laat het ons weten. Er zijn wel ontelbaar veel films en series waarin we een bekende whisky vol in beeld zien. Daarover meer in een van onze later blogs.

Neem contact met ons op

We zijn er nu even niet. Stuur ons een email en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

18+? Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te mogen bezoeken / You have to be 18 years or older to visit this website
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands