Whisky en Whiskey

Betaling

Bestellen bij WhiskyenWhiskey.nl is heel eenvoudig. Bestelt je voor 17:00? Dan wordt je order in de regel binnen 48 uur verzonden. Zie onze algemene voorwaarden voor de uitzonderingen hierop. Hieronder staat kort beschreven hoe het betaalproces van WhiskyenWhiskey.nl verloopt.

IDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online bestelling afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank). Voor meer informatie: ideal.nl.

Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling, ofwel overboeking per bank, ontvang je na plaatsen van de bestelling per e-mail een orderbevestiging met de betaalgegevens. De bestelling zal worden verwerkt nadat wij het orderbedrag onder vermelding van het ordernummer hebben ontvangen op ons IBAN nummer.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je een betaalbevestiging per e-mail. Wij zullen gemiddeld genomen binnen 48 uur de order versturen, daarvan krijg je apart nog een verzendbevestiging voor de Track&Trace code.

Let op: een buitenlandse betaling kan enige verwerkingstijd met zich meebrengen en leiden tot een vertraagde afleverdag.

De extra verwerkingstijd van een order onder de betaaloptie overboeking/vooruitbetaling, bedraagt ongeveer 1-3 dagen.

Creditcard

Je kunt bij ons veilig bestellen met een creditcard. Indien je voor deze betalingsoptie hebt gekozen, vragen wij je vriendelijk om je creditcardnummer, je naam, vervaldatum en beveiligingcode in te vullen. De creditcardgegevens worden verstuurd via een beveiligde ssl-verbinding. Vervolgens wordt je bestelling direct in behandeling genomen. De betaling zal worden afgewikkeld middels onze betaalprovider. Kies je voor de optie creditcard, dan zijn hier geen extra kosten aan verbonden.
Let op: voor een creditcardbetaling geldt een maximale ordergrootte. Dit bedrag kan wijzigen. Heb je een order welke meer dan deze grens bedraagt? Dan is het betalen via creditcard helaas niet mogelijk en dien je een andere betalingswijze te selecteren.

Elke afgeronde bestelling wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je het correcte e-mailadres op de website ingeeft. De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij jouw order hebben ontvangen. Whisky Wijsheid is gerechtigd om bestellingen te weigeren, aan te passen, dan wel aanvullende informatie op te vragen.