Whisky en Whiskey

Over ons

Whisky en Whiskey is gespecialiseerd in rare en limited edities.

Zeldzame en exclusieve whisky’s

Wist u dat er in Zuidwolde (Drenthe) een fysieke winkel is van ons? Daar staan nog meer flessen heerlijke bijzondere dranken.

Naast al deze mooie activiteiten heb ik met Henk Zanting een distilleerderij opgericht en daar produceren wij new-spirit, dat na 3 jaar en een dag whisky mag heten. De naam van dit mooie project is “De Witte Wieven“. Maar voor het zover is moeten we nog even geduld hebben. Als de tijd daar is, dan laten wij U dat natuurlijk als eerste weten.

Wie ben ik?

Aangenaam, Hans Visser.

We horen je al denken: Leuk idee, maar als ik met jullie zaken ga doen, dan ga ik aardig wat geld besteden. Dan is het handig om te weten wie ik precies ben en hoe Whisky en Whiskey garandeert dat je bij ons aan het juiste adres bent.

Hans heeft decennia lange ervaring als slijter. In zijn winkel in het Drentse Zuidwolde heeft hij een van de meest uitgebreide whisky collecties van Nederland beschikbaar. Door de jaren heen heeft Hans steeds meer connecties opgebouwd in de whisky wereld, onder andere door een uitgebreide reis door Schotland. Daar heeft hij ook zijn whisky kennis verfijnd. Dankzij deze connecties kan Whisky en Whiskey voor jou de mooiste en meest gelimiteerde whisky’s inkopen tegen een scherpe prijs. Daarnaast verzorgen Hans en zijn collega’s in de winkel ook de verzending van je pakketje en – als je wilt – een feestelijke cadeau verpakking. Ook hier zorgt de uitgebreide ervaring ervoor dat je pakketje zorgvuldig verpakt is. Mocht er toch onverhoopt iets misgaan dan kun je het ons laten weten en dan zoeken we samen naar een goede oplossing.

We streven de optimale online service te bieden, maar je kunt ons ook altijd bellen via het nummer onderaan op elke webpagina van deze site. Hans en zijn collega’s staan je 7 dagen per week te woord. Ook kun je langskomen in de winkel om de whisky persoonlijk te bekijken. En er is een plek waar je terechtkomt als dat nodig is. Dat geeft een veilig gevoel.

Sterk wisselend assortiment

We bieden een beperkt assortiment dat vaak wisselt. OP = OP is ons credo, maar wij doen dan ons best om de uitverkochte whisky zo snel mogelijk te vervangen door iets anders moois. Met elk nieuw bezoek aan onze shop kun je weer nieuwe ontdekkingen doen

Transparantie: Vaste prijs en duidelijke voorraad

De whisky’s die wij aanbieden worden veel aangeboden op veilingsites als Catawiki of andere marktplaatsen waar de whisky aan de hoogste bieder verkocht wordt. Wij bieden een vaste prijs. Deze prijs is bovendien inclusief verzendkosten (verzekerde pakketpost) binnen Nederland. Daarnaast geven we duidelijk aan hoeveel exemplaren er op het moment van je bestelling nog op voorraad zijn. Zo weet je dus altijd waar je aan toe bent.

De whisky winkel

Hieronder zie je een impressie van onze winkel.

whisky en whiskey.nl

whisky en whiskey.nl