Whisky en Whiskey

Over ons

Whisky en Whiskey is gespecialiseerd in rare en limited edities.

Zeldzame en exclusieve whisky’s

Whisky en Whiskey is gespecialiseerd in rare en limited edities. Wij kennen de beste inkoopkanalen om voor jou de meest bijzondere whisky’s te bemachtigen. Whisky’s waarvan er wereldwijd een beperkt aanbod beschikbaar is en een nog kleiner deel op de Nederlandse markt komt. Zie onze winkel om een indruk te krijgen van het aanbod.

Als eerste op de hoogte

Als je je inschrijft voor onze berichtenservice, dan krijg je elke week een email met de nieuwste whisky’s, indien er nieuwe toevoegingen zijn aan het assortiment. We informeren jou als eerste, voordat we de whisky via andere kanalen promoten. Dit geeft je de kans om een van de schaarse exemplaren te kopen voordat deze uitverkocht is.

Sterk wisselend assortiment

We bieden een beperkt assortiment dat vaak wisselt. OP = OP is ons credo, maar wij doen dan ons best om de uitverkochte whisky zo snel mogelijk te vervangen door iets anders moois. Met elk nieuw bezoek aan onze shop kun je weer nieuwe ontdekkingen doen

Transparantie: Vaste prijs en duidelijke voorraad

De whisky’s die wij aanbieden worden veel aangeboden op veilingsites als Catawiki of andere marktplaatsen waar de whisky aan de hoogste bieder verkocht wordt. Wij bieden een vaste prijs. Deze prijs is bovendien inclusief verzendkosten (verzekerde pakketpost) binnen Nederland. Daarnaast geven we duidelijk aan hoeveel exemplaren er op het moment van je bestelling nog op voorraad zijn. Zo weet je dus altijd waar je aan toe bent.

Wie zijn wij

We horen je al denken: Leuk idee, maar als ik met jullie zaken ga doen, dan ga ik aardig wat geld besteden. Dan is het handig om te weten wie we precies zijn en hoe wij garanderen dat je bij ons aan het juiste adres bent.

‘Wij’ zijn Hans Visser en Patrick van den Hul.

Hans heeft decennia lange ervaring als slijter. In zijn winkel in het Drentse Zuidwolde heeft hij een van de meest uitgebreide whisky collecties van Nederland beschikbaar. Door de jaren heen heeft Hans steeds meer connecties opgebouwd in de whisky wereld, onder andere door een uitgebreide reis door Schotland. Daar heeft hij ook zijn whisky kennis verfijnd. Dankzij deze connecties kan Whisky en Whiskey voor jou de mooiste en meest gelimiteerde whisky’s inkopen tegen een scherpe prijs. Daarnaast verzorgen Hans en zijn collega’s in de winkel ook de verzending van je pakketje en – als je wilt – een feestelijke cadeau verpakking. Ook hier zorgt de uitgebreide ervaring ervoor dat je pakketje zorgvuldig verpakt is. Mocht er toch onverhoopt iets misgaan dan kun je het ons laten weten en dan zoeken we samen naar een goede oplossing.

Patrick is verantwoordelijk voor de online omgeving waarin jij je aankopen doet. Hij combineert zijn ervaring als web developer en marketeer met een passie voor whisky. Het doel is om je een naadloze en veilige winkelervaring te bieden. Je kunt bij ons kiezen uit vele betaalmethodes, waaronder betalen met creditcard of paypal. Ook kun je achteraf betalen via Klarna. Gespreide betaling is daarbij ook mogelijk. Patrick houdt ook het productaanbod actueel en verstuurt de wekelijkse productupdate. Je kunt je hier inschrijven om deze update te ontvangen.

We streven de optimale online service te bieden, maar je kunt ons ook altijd bellen via het nummer onderaan op elke webpagina van deze site. Hans en zijn collega’s staan je 7 dagen per week te woord. Ook kun je langskomen in de winkel om de whisky persoonlijk te bekijken. En er is een plek waar je terechtkomt als dat nodig is. Dat geeft een veilig gevoel.

De winkel

Hieronder zie je een impressie van onze winkel.