Verzendinformatie


ALGEMEEN

WhiskyenWhiskey.nl bezorgt je bestelling in de hele wereld. De verzendkosten worden berekend en vertoond tijdens het bestelproces.
Respectievelijk voor Europa en de rest van de wereld gelden extra verzendkosten.
Wij verzenden alle bestellingen altijd als pakketpost, waarbij de proeverij nooit los verstuurd wordt, maar verpakt zit in een aparte verzenddoos.

LEVERTIJD

Plaatst u op werkdagen voor 17:00 een order op WhiskyenWhiskey.nl? Dan wordt je order in 99% van de gevallen binnen 48 uur verzonden. Mocht dit door omstandigheden buiten onze invloed niet het geval zijn kunnen wij je helaas daar niet voor compenseren, wij garanderen dat het pakket bij de bezorger afgeleverd wordt en hebben helaas geen invloed op de juiste afhandeling van de levering.

BEZORGSERVICE

WhiskyenWhiskey.nl verzendt binnen Nederland met via verschillende pakketbezorgers. Bij ontvangst vraagt de postbode u te tekenen voor ontvangst.
Als u niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt bezorgd, dan laat de postbode een unieke “niet-thuis-code” voor u achter. Met deze unieke “niet-thuis-code” is het mogelijk via de website van de bezorger een nieuwe datum, nieuw tijdstip en/of eventueel een (afhaal)locatie aan te geven voor de tweede bezorging.
Indien u geen wijziging doorvoert, dan wordt uw bestelling de eerstvolgende dag (met uitzondering van zon- en feestdagen) opnieuw aangeboden op het huidige adres.

Indien u vragen heeft over de bezorgservice, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice of een e-mail sturen naar info@whiskyenwhiskey.nl

RETOURNEREN

Retourneren is helaas niet toegestaan vanwege de aard van het product (voedingsmiddel). Een uitzondering is als de verpakking en de sealing nog volledig intact zijn. Neem dan contact met ons op.

AFHALEN

Als u niet thuis kunt zijn om een pakket in ontvangst te nemen raden wij aan een afhaalpunt te gebruiken waar u uw bestelling af kunt halen.

Neem contact met ons op

We zijn er nu even niet. Stuur ons een email en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

18+? Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te mogen bezoeken / You have to be 18 years or older to visit this website
nl_NLNederlands