Whisky en Whiskey

Verzendinformatie

WhiskyenWhiskey.nl bezorgt jouw bestelling in de hele wereld. De verzendkosten worden berekend en vertoond tijdens het bestelproces.
Respectievelijk voor Europa en de rest van de wereld gelden extra verzendkosten.
Wij verzenden alle bestellingen altijd als pakketpost, waarbij de proeverij nooit los verstuurd wordt, maar verpakt zit in een aparte verzenddoos.

Levertijd

Plaats je op werkdagen voor 17:00 een order op WhiskyenWhiskey.nl? Dan wordt jouw order in 99% van de gevallen binnen 48 uur verzonden. Mocht dit door omstandigheden buiten onze invloed niet het geval zijn, kunnen wij je helaas daar niet voor compenseren, wij garanderen dat het pakket bij de bezorger afgeleverd wordt en hebben helaas geen invloed op de juiste afhandeling van de levering.

Bezorgservice

WhiskyenWhiskey.nl verzendt binnen Nederland met via verschillende pakketbezorgers. Bij ontvangst vraagt de postbode te tekenen voor ontvangst.
Als je niet thuis bent wanneer jouw bestelling wordt bezorgd, dan laat de postbode een unieke “niet-thuis-code” voor je achter. Met deze unieke “niet-thuis-code” is het mogelijk via de website van de bezorger een nieuwe datum, nieuw tijdstip en/of eventueel een (afhaal)locatie aan te geven voor de tweede bezorging.
Indien je geen wijziging doorvoert, dan wordt jouw bestelling de eerstvolgende dag (met uitzondering van zon- en feestdagen) opnieuw aangeboden op het huidige adres.

Indien er vragen zijn over de bezorgservice, dan kun je contact opnemen met de klantenservice of een e-mail sturen naar info@whiskyenwhiskey.nl.

Retourneren

Retourneren is helaas niet toegestaan vanwege de aard van het product (voedingsmiddel). Een uitzondering is als de verpakking en de sealing nog volledig intact zijn. Neem dan contact met ons op.

Afhalen

Als je niet thuis kunt zijn om een pakket in ontvangst te nemen raden wij aan een afhaalpunt te gebruiken waar je jouw bestelling af kunt halen.